Tandblegning

Vi kan give dig dit hvide smil tilbage.

En tandblegning betragtes som en kosmetisk tandbehandling, og selvom det ikke er en tandbehandling af sygdomsrelateret art, kan vi også hjælpe dig med dette. Hos Give Tandklinik kan vi derfor hjælpe dig hele vejen i dit forløb fra tandeftersyn til behandling af eventuelle ”problemer” og til sidst en tandblegning, som kan give dig det hvide smil, du går og drømmer om.

Alle oplever misfarvninger på tænderne i større eller mindre grad. Misfarvningerne kommer af små ujævnheder i tandemaljen, hvor misfarvningerne kan ophobe sig. Eksempelvis fra kaffe, rødvin og tobak. Med en tandblegning kan du komme mange af misfarvningerne til livs, men du skal være opmærksom på, at det ikke er alle misfarvninger, der kan bleges. Det er en forudsætning for en tandblegning, at tænderne er sunde og raske. Desuden må du ikke have huller i tænderne.

Kontakt klinikken eller kig forbi for at høre mere om dine muligheder.

High_quality

Trygt og smertefrit

Smertefri behandling i rolige omgivelser

comfortalble

Behandling i højeste kvalitet

Vi tilbyder behandlinger med det nyeste udstyr i høj kvalitet.

tooth brush

Tandlægeskræk

Vi står altid til rådighed til en snak. Din tryghed og tillid er alfa omega/det vigtigste for os.

Gode priser og tilskud til tandblegning

Hos Give Tandklinik sætter vi en ære i at levere tandlægearbejde af højeste kvalitet.

Vi ved, at prisen spiller en faktor, når der skal vælges tandlæge, og derfor har vi sat nogle yderst fair priser. Du bliver altid velinformeret og får et fast prisoverslag, så du kan føle dig tryg igennem hele behandlingsforløbet.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, er alle dine tænder dækket af forsikringen – også de tænder du ikke har. Du er dækket fra dag 1 (altså fra den dag du er meldt ind i sygeforsikring Danmark). Det er vigtigt, at du melder dig ind i Sygeforsikring Danmark, mens du er sund og rask. Når man fylder 60 år, kan man ikke blive medlem længere. Sygeforsikringen giver tilskud til en lang række behandlinger hos tandlægen.